Ledig stilling: Projekt- og teamleder til spildevandsområdet

Opdateret 8. november 2023

Vil du være med til at gennemføre projekter fra idé til implementering, kan du lide udfordringer og er du en stærk holdspiller? Så har vi jobbet til dig.

Da en af vores dygtige projektledere har søgt nye udfordringer, søger vi nu en ny kollega til vores team i projektafdelingen.

Om afdelingen

Projektafdelingen består af et team på 6 kolleger, som er ansvarlige for planlægning, renovering og nyanlæg inden for vand- og spildevandsområdet.

I afdelingen har vi stor indflydelse på infrastrukturen på vores ø. Vi arbejder i en flad organisation, hvor man har stor medbestemmelse og mulighed for at sætte sit fingeraftryk på valg af løsninger.

Vi er et team med forskellige faglige kompetencer, gejst og vilje til samarbejde og til at hjælpe hinanden, så der er altid mulighed for faglig sparring - specielt i oplæringsfasen.

​​

Arbejdsopgaverne

I rollen som projektleder bliver du ansvarlig for spildevandsprojekter samt driftsopgaver inden for spildevandsområdet. Du vil være med til at finde nye fremtidssikrede løsninger på de tekniske, økonomiske og miljømæssige udfordringer, der vil være inden for spildevandsområdet.

Du kommer til at arbejde med projekter såsom nyanlæg af hovedledninger, udstykninger, renoverings- og separeringsprojekter samt renoveringsopgaver relateret til forsyningens renseanlæg og pumpestationer.

Jobbet indeholder alle faser fra projektering til udførelse. Du kommer til at arbejde med skitse- og detailprojektering og udbud. Ved projekternes gennemførelse er du den primære ansvarlige, hvor du fører tilsyn og gennemfører byggemøder for at sikre at den rette kvalitet bliver leveret. Du står ligeledes for at orientere myndighed, borgere og lodsejere om projekterne.

Som teamleder for ledninger og brønde har du ansvaret for at løse de daglige driftsopgaver på forsyningens ledningsnet i samarbejde med vores dygtige driftsteam. Her vil der i perioder være en del akut opgaver, hvor der skal tages hurtige beslutninger om den rigtige løsning.

Teamlederfunktionen indeholder ikke et personaleansvar.

Din profil

  • Du er uddannet ingeniør eller har tilsvarende teknisk uddannelse

  • Vi ser gerne at du har erfaring med anlægsteknik inden for spildevandsområdet samt med projektledelse, men det er ikke et krav

  • Du er god til at arbejde selvstændigt, men er samtidig stærk i samarbejde

  • Du har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt

  • Du udviser overblik, når det gælder den overordnede styring af dine projekter, hvor du sikrer, at tidsplaner overholdes og økonomien styres

  • Du har et godt humør

​​

Om at arbejde hos Langeland Forsyning

Langeland Forsyning er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel og godt humør samt gode muligheder for balance imellem job og fritid.

Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer samt en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har flekstidsordning, en aktiv personaleforening og massageordning.

Arbejdsstedet er Nørrebro 207A, 5900 Rudkøbing. Der er gode veje til Rudkøbing, kun ca. 40 min i bil fra Odense.

Ansøgningsfrist

Er du interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning til HR ansvarlig Karina Nielsen kkn@langeland-forsyning.dk senest den 6. december 2023.

Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Projektchef Berit Bang-Jensen 63516830 eller mail bbj@langeland-forsyning.dk.

Jobsamtaler forventes afholdt i uge 49 og 50.

--- --- --- --- ---​

Virksomheden Langeland Forsyning A/S

Langeland Forsyning A/S er en selvstændig multiforsyningsvirksomhed, der ud over moderselskabet omfatter driftsselskaberne Langeland Vand ApS, Langeland Spildevand ApS og Langeland Affald ApS.

Vi er 55 veluddannede og højtengagerede medarbejdere, som altid er klar til at yde en effektiv og god service med stort fokus på borgernes behov.

Vi driver 21 vandboringer, 3 vandværker og vedligeholder og servicerer 379 km vandledningsnet.

Vores spildevandsanlæg omfatter 584 pumpestationer, 501 km spildevandsledninger og 8 renseanlæg.

Vi indsamler dagrenovationen, driver 3 genbrugspladser, 3 containerpladser og 30 affaldsøer

​​

--- --- --- --- ---​

​​

Persondata

Hvis du som ansøger ikke fik job hos Langeland Forsyning A/S, gemmer vi din ansøgning med dine personlige data så længe som nødvendigt. Data fra din ansøgning slettes senest 6 måneder efter datoen for ansøgningsfristen.

img_9527

20210623_091023

boring_02 - lars valg


affaldsø_spodsbjerg_01

minipumpestation_03

genbrug_bunke med træ_02

​​omlaster_blomster_02

​Langeland Forsyning A/S

Nørrebro 207A, 5900 Rudkøbing

CVR: 32565093

​Kontaktinfo

Telefon: 6351 6800

E-mail: post@langeland-forsyning.dk