Driftsmedarbejder til Langeland Vand ApS

– Få en selvstændig hverdag hos en kvalitetsbevidst forsyningsvirksomhed

Er du interesseret i at arbejde med vandforsyning? Og vil du være med til at sikre høj forsyningssikkerhed for borgerne på Langeland?

Vi søger i øjeblikket en driftsmedarbejder til Langeland Vand ApS.

Måske er det dig vi har brug for!

Din arbejdsdag som driftsmedarbejder

Som nyansat får du naturligvis grundig oplæring i vores arbejdsgange. Du får også en grundig introduktion til det digitale og tekniske udstyr, som vi dagligt anvender til planlægning og udførelse af opgaver.

Hver morgen mødes du med dine kolleger i vandteamet, hvor I gennemgår dagens opgaver. Herefter kører du ud og udfører dine opgaver – på egen hånd – eller også løser du større opgaver i samarbejde med dine kollegaer. Du skal være i stand til selv at prioritere dine opgaver i løbet af din arbejdsdag.

”Hos Langeland Forsyning arbejder vi under princippet frihed under ansvar. Så længe alle retningslinjer og lovgivning samt deadlines bliver overholdt, så er det op til den enkelte medarbejder, hvorledes opgaverne skal prioriteres og udføres.” fortæller Driftschef Gert Schmidt Nielsen.

Din hverdag byder blandt andet på, at du:

 • Foretager tilsyn, fejlfinding og reparation i forbindelse med nedbrud på bl.a. vandværk, trykforøgere, sektionsbrønde og ledninger.
 • Vedligeholder, moderniserer eller udskifter eksisterende udstyr – du spotter, hvad der kan fungere bedre, og tager initiativet til at ordne det eller skifte det ud, så vi f.eks. sparer på udgifter til strøm eller reparationer i fremtiden.

Vi stiller servicebil med alt udstyr til rådighed.

Du får en konkurrencedygtig løn inkl. god pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon, iPad og alt, hvad du ellers har behov for til at udføre dit arbejde bedst muligt.

Arbejdstiden er 7:00-15:45 mandag til onsdag, 7:00-14:45 torsdag og 7:00-12:00 fredag.

Din baggrund

 • Du kan både være VVS’er, smed eller 3F’er – vigtigst for os er, at du har mod på at arbejde selvstændigt, og at du trives i en hverdag med en stor grad af frihed.
 • Du har erfaring med fejlfinding og reparation på vandforsyningsanlæg – eller også har du lyst til at lære det.
 • Du har flair for IT og digitale platforme, da du skal arbejde med følgende systemer, som du selvfølgelig får oplæring i:
  • Outlook
  • Dokumenthåndteringssystem (DocuNote)
  • Vedligeholdssystem (EnviDrift)
  • Ledningskort (nyt kommende GIS-system)
  • Virtuelle møder (Microsoft Teams)
 • Du taler og skriver dansk flydende.
 • Du kan læse tekniske dokumenter.

Sociale kolleger og fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af en virksomhed med en aktiv personaleforening og kan se frem til fx bowlingture, sommerfest og andre sociale arrangementer i løbet af året.

Hos Langeland Forsyning prioriterer vi den enkeltes udvikling meget højt, og der er umiddelbart ikke begrænsning på kurser og uddannelse. Så selvom du måske ikke har den store erfaring indenfor vandforsyningen, så er der mulighed for uddannelse og sidemandsoplæring, så du kan opnå de kompetencer, som er nødvendige for at kunne udfylde jobfunktionen.

”Hvis du har ønsker om at dygtiggøre dig indenfor et andet fagområde indenfor forsyningen, så siger du også bare til – vi er meget lydhøre,” slutter Gert Schmidt Nielsen, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Slår det gnister hos dig?

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte driftschef Gert Schmidt Nielsen på 21 66 42 04.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til HR-ansvarlig Karina Nielsen på kkn@langeland-forsyning.dk og senest den 24. maj 2021.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Elektriker

– få en selvstændig hverdag hos en kvalitetsbevidst forsyningsvirksomhed

Er du uddannet elektriker? Og er du klar til at sikre en høj forsyningssikkerhed for borgerne på Langeland, når du sætter strøm til vores installationer inden for vand og spildevand?

  ”Her skaber du din egen hverdag, ligesom du har tiden til at udføre dine opgaver ordentligt. Og der er altid mulighed for faglig sparring,” fortæller driftsleder Bjarni Hansen.

Udfør reparationer og vedligehold

Du får naturligvis grundig oplæring i vores arbejdsgange og mange tekniske produkter. Hver morgen er der briefing i vand- og spildevandsteamet, hvor I gennemgår dagens opgaver. Herefter kører du ud og løser opgaver for dine kolleger, eller også arbejder du videre med egne opgaver. Der medfølger egen servicebil.

Du bygger derved selv din hverdag, når du prioriterer mellem dine opgaver, herunder:

 • fejlfinding og reparation i forbindelse med nedbrud på vores installationer, herunder pumpestationer, renseanlæg, vandværker og andet.
 • vedligeholdelse, modernisering eller udskiftning af eksisterende udstyr – du spotter, hvad der kan fungere bedre og tager initiativet til en forbedring, så vi optimerer driften.
 • indkøb af komponenter, så du altid har, hvad du skal bruge til dine opgaver.

Sociale kolleger og fokus på faglig udvikling​

Du bliver en del af en virksomhed med en aktiv personaleforening og kan se frem til fx årlig bowlingtur, sommerfest og flere andre sjove arrangementer i løbet af året. Sammen med det sociale tilbyder vi en konkurrencedygtig løn inkl. en god pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon, iPad og hvad du ellers behøver for at udføre dit arbejde bedst muligt.

  ”Vi prioriterer selvfølgelig også din udvikling. Du kommer på produktspecifikke eller el-tekniske kurser om bl.a. styringer eller om branchen generelt. Og vil du dygtiggøre dig yderligere, er vi meget lydhøre, ” slutter Bjarni, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Fagligt stolt elektriker

 • Du er uddannet elektriker og har mod på at arbejde selvstændigt, og trives i en hverdag med en stor grad af frihed.
 • Du har arbejdet med fejlfinding og reparation på styringer fra industriens verden – eller også har du lyst til at lære det, vigtigt er det dog, at du kender basal analog og digital teknik.
 • Kan læse teknisk dokumentation.
 • Du taler og skriver dansk.

Arbejdstiden er 7.00-15.45 mandag til onsdag, 7.00-14.45 torsdag og 7.00-12.00 fredag.

Er det noget for dig?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 72 45 91 10 eller Bjarni Hansen på 63 51 68 00.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via link på Jobindex side. Der afholdes løbende samtaler. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Opdateret 29. juli 2021

Elevstilling - Procesoperatør

Har du lyst til at uddanne dig hos et forsyningsselskab med masser af ambitioner? Er du nysgerrig på hvorledes spildevand behandles, og har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed omkring rensning af spildevand? Så har vi en spændende elev-stilling til dig.

Vi søger i øjeblikket en procesoperatørelev til Langeland Spildevand ApS.

​​

Om teamet

Teamet består pt. af 2 driftsmedarbejdere, 1 koordinator og 1 ingeniør, som drifter og vedligeholder 8 renseanlæg.

​​

Arbejdsopgaverne

Som elev får du naturligvis grundig oplæring i vores arbejdsgange. Du får også en grundig introduktion til det digitale og tekniske udstyr, som vi dagligt anvender til planlægning og udførelse af opgaver.

Hver morgen mødes du med dine kolleger i teamet, hvor I gennemgår dagens opgaver. Det kan være tilsyn af renseanlæg, udtagning og analyse af vandprøver, mindre reparationer og løbende indstilling af parametrene i styringssystemet.

Du kommer også til at arbejde med tværfaglige projekter med renoveringsopgaver relateret til forsyningens renseanlæg.

I spildevandsafdelingen er vi flere teams med forskellige faglige kompetencer og fokusområder, som hjælper hinanden, så der er altid mulighed for faglig sparring.

​​

Din profil

•Du er mødestabil og ansvarsbevidst

•Du har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt

•Du har et godt humør

•Du har flair for IT og digitale platforme

•Du kan læse tekniske dokumenter

​​

Om at arbejde hos Langeland Forsyning

Langeland Forsyning er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel og godt humør samt gode muligheder for balance imellem job og fritid.

Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring og massageordning. Du får telefon, iPad og alt, hvad du ellers har behov for til at udføre dit arbejde bedst muligt.

Du bliver en del af en virksomhed med en aktiv personaleforening og kan se frem til fx bowlingture, sommerfest og andre sociale arrangementer i løbet af året.

Arbejdstiden er 7:00-15:45 mandag til onsdag, 7:00-14:45 torsdag og 7:00-12:00 fredag.

Arbejdsstedet er Nørrebro 207A, 5900 Rudkøbing.

Der er gode veje til Rudkøbing, kun ca. 40 min i bil fra Odense.

​​

Ansøgningsfrist

Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte driftschef Gert Schmidt Nielsen 21 66 42 04.

​​

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til HR-ansvarlig Karina K. Nielsen på kkn@langeland-forsyning.dk og senest den 1. september 2021.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

​Langeland Forsyning A/S

Nørrebro 207A, 5900 Rudkøbing

CVR: 32565093

​Kontaktinfo

Telefon: 6351 6800

E-mail: post@langeland-forsyning.dk