Elektriker

– få en selvstændig hverdag hos en kvalitetsbevidst forsyningsvirksomhed

Er du uddannet elektriker? Og er du klar til at sikre en høj forsyningssikkerhed for borgerne på Langeland, når du sætter strøm til vores installationer inden for vand og spildevand?

  ”Her skaber du din egen hverdag, ligesom du har tiden til at udføre dine opgaver ordentligt. Og der er altid mulighed for faglig sparring,” fortæller driftsleder Bjarni Hansen.

Udfør reparationer og vedligehold

Du får naturligvis grundig oplæring i vores arbejdsgange og mange tekniske produkter. Hver morgen er der briefing i vand- og spildevandsteamet, hvor I gennemgår dagens opgaver. Herefter kører du ud og løser opgaver for dine kolleger, eller også arbejder du videre med egne opgaver. Der medfølger egen servicebil.

Du bygger derved selv din hverdag, når du prioriterer mellem dine opgaver, herunder:

 • fejlfinding og reparation i forbindelse med nedbrud på vores installationer, herunder pumpestationer, renseanlæg, vandværker og andet.
 • vedligeholdelse, modernisering eller udskiftning af eksisterende udstyr – du spotter, hvad der kan fungere bedre og tager initiativet til en forbedring, så vi optimerer driften.
 • indkøb af komponenter, så du altid har, hvad du skal bruge til dine opgaver.

Sociale kolleger og fokus på faglig udvikling​

Du bliver en del af en virksomhed med en aktiv personaleforening og kan se frem til fx årlig bowlingtur, sommerfest og flere andre sjove arrangementer i løbet af året. Sammen med det sociale tilbyder vi en konkurrencedygtig løn inkl. en god pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon, iPad og hvad du ellers behøver for at udføre dit arbejde bedst muligt.

  ”Vi prioriterer selvfølgelig også din udvikling. Du kommer på produktspecifikke eller el-tekniske kurser om bl.a. styringer eller om branchen generelt. Og vil du dygtiggøre dig yderligere, er vi meget lydhøre, ” slutter Bjarni, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Fagligt stolt elektriker

 • Du er uddannet elektriker og har mod på at arbejde selvstændigt, og trives i en hverdag med en stor grad af frihed.
 • Du har arbejdet med fejlfinding og reparation på styringer fra industriens verden – eller også har du lyst til at lære det, vigtigt er det dog, at du kender basal analog og digital teknik.
 • Kan læse teknisk dokumentation.
 • Du taler og skriver dansk.

Arbejdstiden er 7.00-15.45 mandag til onsdag, 7.00-14.45 torsdag og 7.00-12.00 fredag.

Er det noget for dig?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 72 45 91 10 eller Bjarni Hansen på 63 51 68 00.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via link på Jobindex side. Der afholdes løbende samtaler. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

​Langeland Forsyning A/S

Nørrebro 207A, 5900 Rudkøbing

CVR: 32565093

​Kontaktinfo

Telefon: 6351 6800

E-mail: post@langeland-forsyning.dk